Top 2000 concert

TOP2000 Muziekcafé Concert

10 december MFC de Zwingel Melderslo.

Muziekvereniging Eendracht uit Melderslo pakt voor het eerst sinds corona weer groot uit: na eerdere Proms; Dinner & Drums; Maestro van de Melderse en het Bevrijdingsconcert, staat  op 10 december a.s. het eerste Top2000 muziekcafé concert op het programma. De naam zegt het al: de muziek is een random keuze uit de Top 2000.

De muzikanten van de drumband en de fanfare zijn, onder leiding van dirigent en instructeur, in volle voorbereiding op dit concert. En dat doen ze niet alleen: ze worden muzikaal ondersteund door een combo met (bas)gitaar, drums en toetsen. Bij diverse stukken begeleiden zij jeugdige lokale zangers en zangeressen. Het blijft dus niet bij louter blaas- en slagwerkmuziek.

Het idee is om een soort van muziekcafé te maken zoals elk jaar in december op TV voorafgaand aan de top 2000 gepresenteerd wordt. De muziek die tijdens de show “live” ten gehore zal worden gebracht, moet voldoen aan een criterium: het moet ooit in de Top 2000 gestaan hebben. Tussendoor worden er presentaties getoond en interviews gehouden.
Hoe leuk om herinneringen aan liedjes te delen met anderen?

Tijdens het concert is er gelegenheid om verzoeken in te dienen die na afloop van het concert worden gehonoreerd. Dat alles natuurlijk onder het genot van een drankje en hapje.

Het is bekend dat Muziek verbindt, tijdloos is en er in ontelbare varianten is. Dat wil muziekvereniging Eendracht graag uitdragen op 10 december.
Kom daar samen met ons van genieten.

Tot 10 december in MFC de Zwingel in Melderslo.